Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

Adilcevaz'da "Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu" açılacak

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamlığının Proje Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan "Adilcevaz Kaymakamlığı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu" Projesi kabul edildi.İlçe...

Adilcevaz'da 'Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu' açılacak

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamlığının Proje Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan "Adilcevaz Kaymakamlığı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu" Projesi kabul edildi.

İlçe Kaymakamı Özer Özbek, yaptığı açıklamada, projenin yaklaşık 1 milyon liraya mal olacağını söyledi.

Proje için arsa tahsisi yapıldığını ifade eden Özbek, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında yaklaşık 70 kız çocuğu ve genç kız hafızlık ve Kur'an eğitimi alacak. Projeyle yatılı öğrenci alınması ve öğrencilere günde 3 öğün yemek imkanı verilmesi de hedefleniyor. Proje sadece kız çocuklarını ve genç kızları kapsayacak şekilde geliştirildi. 4 kat olarak projelendirilen binada eğitim öğretim görecek kursiyerlerin, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde titiz bir çalışma yapıldı. Çizim aşamasında her türlü ayrıntı dikkate alınarak herhangi bir aksaklık oluşmaması adına oldukça yüksek düzeyde bir gayret gösterildi. Projeye başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere, Bitlis Valiliği, İl Genel Meclisi Başkanlığı, Adilcevaz Kaymakamlığı, Adilcevaz Müftülüğü destek verecektir. İhtiyaç duyulması halinde Adilcevazlı hemşehrilerimizin desteğine de başvurulacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber