Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Kasım 2017 - 15:08 Yorum: 0

Adiloba Mahallesinde verimli suya ulaşıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, iki hafta önce sondaj kuyusu açtığı Saruhanlı'nın Adiloba Mahallesi'nde saniyede 15 litre...

Adiloba Mahallesinde verimli suya ulaşıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, iki hafta önce sondaj kuyusu açtığı Saruhanlı'nın Adiloba Mahallesi'nde saniyede 15 litre verime sahip sondaj kuyusundan numune alımı gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelere yeterli içme suyu temin etmeye devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı'nın Adiloba Mahallesi'ne yeni bir sondaj kazandırıldı. 160 metre derinlikteki sondaj kuyusundan saniyede 15 litre verime sahip suya ulaşıldı. Sondajdan alınan su numunesi, gerekli analizlerin yapılması için İzmir Halk Sağlığı laboratuvarına gönderildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, "Zaman içerisinde mahallemize yetersiz gelen sondajımızdan akan su bulanık gelmeye başlamıştı. Bazen de suyumuzda kum gördüğümüz oldu. Taleplerimize vakit kaybetmeden dönüş sağlayan MASKİ, sondaj çalışmalarını tamamladı. Sondajdan çıkan su, mahallemize yeter de artar bile. Şu an sudan alınan numune, tahlil için İzmir Halk Sağlığına gönderildi. Umarım tahlil sonucu güzel çıkar ve bir an önce sondajımızı kullanarak mahallemiz kaliteli, kesintisiz ve sağlıklı suyuna kavuşur" dedi.

Adiloba Mahallesinde verimli suya ulaşıldı

Adiloba Mahallesinde verimli suya ulaşıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber