Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2017 - 16:33 Yorum: 0

Adıyaman Belediyesi eğitime destek

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı öncesi il merkezinde bulunan ve bahçe düzenlemesine ihtiyaç duyan...

Adıyaman Belediyesi eğitime destek

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı öncesi il merkezinde bulunan ve bahçe düzenlemesine ihtiyaç duyan okulların bahçesi düzenleniyor.

Adıyaman'ın birçok mahallesine asfalt götüren Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eğitime de destek vermekten geri durmuyor.

Adıyaman merkezinde bulunan ve bahçe düzenlemesine ihtiyaç duyulan okulların bahçesini asfaltlayan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Adıyaman Lisesi bahçesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Adıyaman Belediyesi eğitime destek

Adıyaman Belediyesi eğitime destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber