Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 09:48 Yorum: 0

Adıyaman Belediyesi’nde 16 kişi görevden uzaklaştırıldı

Adıyaman Belediyesi'nde görev yapan 16 memur FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı.

Adıyaman Belediyesi’nde 16 kişi görevden uzaklaştırıldı

Adıyaman Belediyesi'nde görev yapan 16 memur FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında Adıyaman Belediyesi'nden 16 memur açığa alındı. Belediye tarafından kurulan kurul tarafından yapılan inceleme sonrasında, 16 kişi açığa alındı. Açığa alınanlar içerisinde işçiler bulunmuyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'da açığa almalar ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, "Bu gün FETÖ soruşturması kapsamında, Adıyaman Belediyesinin bazı çalışanlarını açığa aldık. Bu arkadaşlarımızı hemen örgüt üyesi olarak damgalamak yanlış olur. Bizim görevimiz en küçük bulgu olanlar da dahil olmak üzere haklarında soruşturma başlatmaktır. Takdir üst komisyon ve Bakanlıktadır. Belki bunlardan bir çoğu görevlerine geri dönecektir. Soruşturma kapsamında olmayanlar hakkında da elinde ciddi bilgi ve belge bulunanlar varsa bana özel mesaj atabilir. Ama şahsi meselelerimizi bu konuya alet yapmayalım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber