Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2018 - 12:33 Yorum: 0

Adıyaman Belediyespor’un çeyrek finaldeki rakibi belli oldu

Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Finaline kalan Adıyaman Belediyespor'un rakibi Büyükşehir Belediyesi Ankara oldu.

Adıyaman Belediyespor’un çeyrek finaldeki rakibi belli oldu

Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Finaline kalan Adıyaman Belediyespor'un rakibi Büyükşehir Belediyesi Ankara oldu.

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası Çeyrek Finaline kalan Adıyaman Belediyespor, ev sahipliği yaptığı grup maçlarında Maliye Piyango'yu 25-19, Karşıyaka Belediyesi'ni 36-26 mağlup etmiş, Beykoz Belediyespor'ada 26-20 mağlup olmasına rağmen grupta ilk ikiye girerek çeyrek finale kalma başarısı göstermişti.

Adıyaman Belediyespor'un yanı sıra, gruplarında ilk ikiye girerek çeyrek finale kalma başarısı gösteren Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Aziziye Belediyesi Termal SK, Beşiktaş, Göztepe, Beykoz, Aziziye Belediyesi Termal Spor, Selka Eskişehir Hentbol Takımı ve Antalyaspor takımları kura çekilişinde yer aldı. Kura çekilişinde, Göztepe ile Beykoz Belediyespor, Beşiktaş ile Aziziye Belediyesi Termal Spor, Selka Eskişehir Hentbol Takımı ile Antalyaspor, Adıyaman Belediyespor ile Büyükşehit Belediyespor oldu.

İki maç halinde elemeli oynanacak olan Türkiye Kupası Çeyrek Finalinin ilk maçı 13 Mart'ta Ankara'da, ikinci maç ise 28 Mart tarihinde Adıyaman'da oynanacak. Müsabakada Adıyaman Belediyespor'un hedefinin tur atlayarak 4'lü finale kalmak olduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber