Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Adıyaman Lisesi Öğrencileri Kitapla Buluştu

Bu yıl 18-22 Mayıs tarihleri arasında Hükümet Konağı bahçesinde 3.'sü düzenlenecek olan "Adıyaman Kitap Günleri" etkinlikleri kapsamında, Adıyaman...

Adıyaman Lisesi Öğrencileri Kitapla Buluştu

Bu yıl 18-22 Mayıs tarihleri arasında Hükümet Konağı bahçesinde 3.'sü düzenlenecek olan "Adıyaman Kitap Günleri" etkinlikleri kapsamında, Adıyaman Lisesi öğrencilerine kitap dağıtımı yapıldı.

Adıyaman Lisesi'nde düzenlenen kitap dağıtım programına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu ile milli eğitim müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, kitap günleri etkinlikleri kapsamında Adıyaman'a gelerek öğrencilerle söyleşi yapacak yazarların kitabını Adıyaman Lisesi öğrencilerine dağıttı.

Bu sayede öğrenciler "Kitap Günleri" etkinlikleri kapsamında, Adıyaman'a gelecek yazarların kitabını önceden okuyarak, kitabın yazarıyla karşılıklı görüşme ve sohbet imkanı bulacak.

Adıyaman Lisesi öğrencileriyle karşılıklı sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, her geçen yıl farklı bir boyut kazanan Adıyaman Kitap Günleri'nde bu yılda birçok kültürel etkinliğin düzenleneceğini belirterek "Bu yıl Belediyemizle birlikte üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Kitap Günleri 5. gün boyunca dolu dolu geçecektir. Adıyaman'ın kültür ve sanat hayatına renk katacağına inandığımız bu etkinlikle amacımız, insanımızı kitaplarla ve yazarlarla buluşturmak, donuk hayatımıza bir renk katmaktır" dedi.

Adıyaman Lisesi öğrencileri dağıtılan kitaplar karşısında büyük sevinç yaşarken, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına öncülük eden Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkürlerini sundu.

Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet, daha sonra öğrencilerin zevkle okuyabileceği kitapların dağıtımını yaptı.

Adıyaman Lisesi Öğrencileri Kitapla Buluştu

Adıyaman Lisesi Öğrencileri Kitapla Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber