Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 16:24 Yorum: 0

Adıyaman Üniversite Eğitim Araştırma Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirdi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd.

Adıyaman Üniversite Eğitim Araştırma Hastanesi doktor kadrosunu güçlendirdi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, son dönümde ataması yapılan doktorlarla hekim kadrosunu güçlendirdiklerini kaydetti.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye ataması yapılan doktorlar ile ilgili açıklamada bulundu.

Hastane Yöneticisi Fatih Doğan, bazı branşlardaki doktor eksikliğinin giderildiğini ve bazı branşlara ilk defa doktor ataması yapıldığı için yeni bölümlerin açıldığını kaydetti.

Hastane olarak vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için koordineli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Fatih Doğan, Kadın Doğum Uzmanı sorununun giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Kadın doğum uzmanı ile ilgili Adıyaman Üniversitesi kadrosundan profesör ve doçent doktorun başlayacağını dile getiren Fatih Doğan, kadın doğum uzmanı sorununu minimize etmek için tüm şartları zorladıklarını söyledi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne son dönemde gelen doktorlar ise şu isimlerden oluşuyor:

"Kardiyoloji Uzmanları Lütfü Aşkın, Kader Eliz, Nöroloji Uzmanı Yusuf Ehi, Radyoloji Uzmanları

Gökçe Yüksel, Mahmut Şahin, Ercüment Altıntaş, İbrahim İnan, Endokronoloji Uzmanları Bünyamin Aydın, Hüsna Şengül Aşkın, Acil Tıp Uzmanları Abdullah Algın, Kasım Turgut, Emel Altıntaş, Genel Cerrahi Uzmanı Halil Armağan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Esra Boyar, Metehan İmamoğlu, Yasemin Cihan Gürel, Cildiye Uzmanı Esra İnan Doğan, Tıbbı Onkoloji Uzmanı Melike Özçelik, Tıbbi Pataloji Uzmanı Siraç Erten, Tıbbı Patoloji Uzmanı Emine Kılınç, Nefroloji Uzmanı Garip Bekfilavioğlu, Yenidoğan Neonotoloji Uzmanı Selahattin Akar, Çocuk Endokrin Uzmanı Semih Bolu, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Mehmet Fatih Deveci."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber