Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Haziran 2016 - 11:03 Yorum: 0

Adıyaman Valiliğinden Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

Adıyaman Valiliği yaptığı yazılı açıklama ile yaralı askerin şehit olduğunu doğrularken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bedelini ağır bir şekilde...

Adıyaman Valiliğinden Terör Saldırısıyla İlgili Açıklama

Adıyaman Valiliği yaptığı yazılı açıklama ile yaralı askerin şehit olduğunu doğrularken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bedelini ağır bir şekilde ödeyeceğini bildirdi.

Adıyaman valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, saldırıda ağır yaralanan Jandarma Er Mücahit Şimşek'in şehit olduğu haberi doğrulandı. Şehidin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı vurgulanan açıklamada, "24.06.2016 günü saat 16.00 sularında ilimiz Kömür Beldesi Boğazözü Köyü sınırları içinde PKK Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca güvenlik mensuplarımıza yönelik düzenlenen saldırıda Jandarma Er Mücahit Şimşek yaralanmış, yaralı Mehmetçiğimiz Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmış, ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25.06.2016 Cumartesi günü şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi" denildi.

"BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKLER"

Aynı açıklamada saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğine de dikkat çekildi. Açıklamada, "Birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütü ve işbirlikçilerine karşı yürüttüğümüz mücadele daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. Alçakça ve korkakça gerçekleştirilen bu saldırı sonucu bugün bize bu acıyı yaşatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Hayatını kaybeden aziz Şehidimiz Mücahit ŞİMŞEK'e Allah'tan rahmet, kederli Ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber