Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 11:08 Yorum: 0

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, cesaret timsali gazilere karşı vefa borcumuzun olduğunu kaydetti.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, cesaret timsali gazilere karşı vefa borcumuzun olduğunu kaydetti.

Vali Abdullah Erin, bu yıl 95'incisi kutlanılan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman şehitlerimize, cesaret timsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkanı vermektedir.

Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor, bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır" dedi.

Devletimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün imkanlarıyla gazilerimizin yanında olacağına vurgu yapan Vali Erin, "Kadirşinas Adıyaman halkı kahraman gazilerimize ve şehit yakınlarına azami ihtimam ve saygı sorumluluğunu her zaman göstermiştir. Dün olduğu gibi bugün de birlik ve bütünlüğümüze kasteden bölücü teröre ve vatan hainlerine karşı yürüttüğümüz mücadelede, eşsiz kahramanlıklarda bulunan şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi rahmetle, bu yolda yaralanan, vücutlarını siper ederek kahramanlık gösteren saygıdeğer gazilerimizi de şükranla anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber