Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:13 Yorum: 0

Adıyaman’da 9 kişi göreve iade edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile daha önce görevden uzaklaştırılan 9 kişi göreve...

Adıyaman’da 9 kişi göreve iade edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile daha önce görevden uzaklaştırılan 9 kişi göreve iade edildi.

Adıyaman'da daha önce görevden uzaklaştırılan kamu personelinden 9'u, 22 Kasım tarihinde yayınlanan Resmi Gazetedeki KHK ile görevlerine iade edildi.

Adıyaman Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı cezaevi vaizi Mehmet Selim Barutçu, imam hatipler Abdulkadir Bağcı, Fuday Çetin, Veysel Ceylan.

Adıyaman Üniversitesinden ise, Yrd. Doç. Dr. Can Benlioğlu, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Çalgan, Yrd. Doç. Dr. Hacı Bayram Tosun, öğretim görevlisi Derya Sever Aslan, öğretim görevlisi Harun Darbaş.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber