Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ağustos 2014 - 12:53 Yorum: 0

Adıyaman'da eylem

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da bir grup kadın doğum polikliniklerinde sadece bir doktorun görev yaptığını iddia ederek eylem yaptı.Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın...

Adıyaman'da eylem

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da bir grup kadın doğum polikliniklerinde sadece bir doktorun görev yaptığını iddia ederek eylem yaptı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Poliklinikleri önünde toplanan hasta ve hasta yakınlarından oluşan 80 kişilik grup, polikliniklerde 8 aydır sadece bir doktorun görev yaptığını ileri sürerek oturma eylemi yaptı.

Grup, daha sonra hastane yönetimi aleyhinde sloganlar attı. 

Hasta yakını Ahmet Özdeğen, yaptığı açıklamada, şafak vaktinde sıra almak için poliklinikler önünde beklemeye başladıklarını ancak sıra alan 128 hastadan  30'nun muayene olabildiğini söyledi.

Bir çok hastanın gün günün erken saatlerinde polikliniklerde muayene sırası almak için kuyruğuna girmesine rağmen muayene olamadığını ifade eden Özdeğen, şöyle konuştu:

"İki gündür buraya gidip gelen arkadaşlar var, muayene olamıyor. Biz sabah beredir başhekimi çağırıyoruz gelmiyor. Sesimizi kime duyuracağız bilmiyoruz. Şuanda Adıyaman ilinde sadece bir kadın doğum doktoru görev yapıyor. Diğer doktorların hiç biri yok. Bu kadar insan köyden gelen, bu çevreden gelenler hepsi bekliyor. Başhekimi çağırıyoruz polis geliyor. Yetkilileri çağırıyoruz polisi gönderiyorlar. Biz yetkilileri çağırıyoruz ki bu soruna bir çare bulsunlar"

Grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber