Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 17:38 Yorum: 0

Adıyaman’da gazeteciler yarışacak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) bu yıl bir yarışma düzenleyerek farklı bir etkinlik gerçekleştirecek.

Adıyaman’da gazeteciler yarışacak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) bu yıl bir yarışma düzenleyerek farklı bir etkinlik gerçekleştirecek.

Her yıl düzenlediği farklı etkinliklerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) bu yıl yine farklı bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Çalışan Gazeteciler Günü programı çerçevesinde Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti tarafından yarışma programı düzenlenecek. Yılın en iyi köşe yazısı, yılın en iyi haber fotoğrafı, yılın en iyi haber görüntüsü, yılın en iyi haberi kategorilerinde yapılacak yarışmaya katılmak isteyen gazeteciler, 31 Aralık 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Yarışma Adıyaman ve ilçelerindeki basın-yayın organlarında çalışan gazetecileri kapsadığı bildirilirken yarışmaya katılacak adayların sarı basın kartı zorunluluğu bulunmadığı ifade edildi. En geç 31 Aralık'a kadar teslim edilecek köşe yazısı, fotoğraf, görüntü ve haber metinleri belirlenecek jüri tarafından değerlendirilerek kategorilerinde birinci olan gazetecilere özel ödüller verilecek.

Ayrıca gazeteciler başvurularını [email protected] adresinden yapabilecek. Yarışma hakkında bilgi veren Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, "Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü farklı etkinliklerle kutluyorduk. Cemiyet yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda bu yıl yapacağımız yarışma programı ile hem bir ilke imza atmak istedik, hem de Adıyaman'da gazetecilik yapan gazetecilerimizin mesleki gelişimlerini sağlamak anlamında ve başarılı çalışmaları özendirip bu başarılı çalışmaları ödüllendirmek istedik. Kamuoyunun haber alma hakkı için çok zor şartlar altında mesleklerini icra eden meslektaşlarımızın eserlerine az da olsa bir katkı sağlamak için bu ödül törenini düzenliyoruz. Adıyaman ve ilçelerinde bu kutsal mesleği yapan tüm gazetecilerimiz, düzenleyeceğimiz bu yarışmamamıza katılabilirler. Belirlenecek jüriler tarafından değerlendirilecek köşe yazıları, haber fotoğrafları, haber görüntüleri ve haber metinleri arasında birinci seçilecek kategorilere çeşitli hediyelerimiz ve özel ödüllerimiz olacaktır. Gazetecilerimiz bugünden itibaren baş vuruşlarını yapabilirler" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber