Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:43 Yorum: 0

Adıyaman’da hazırlanan yazılım 14 ilde kullanılıyor

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yazılımı yapılan Evrak Takip Sistemi (ETS) Milli Eğitim Bakanlığı'nın kontrolünde 14 ilde...

Adıyaman’da hazırlanan yazılım 14 ilde kullanılıyor

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından yazılımı yapılan Evrak Takip Sistemi (ETS) Milli Eğitim Bakanlığı'nın kontrolünde 14 ilde kullanılıyor.

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2014 yılında yazılımı yapılan ve 2015 yılından beri kullanılmaya başlanılan ETS, ciddi manada tasarruf sağladı. İlk önce Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kullanılan ETs, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nın kontrolü ve güvenliğinde 14 ilin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kullanılıyor.

ETS ile okullar arası yazışma, okul idarelerinin öğretmenler ile olan yazışmaları bilgisayar ortamında sağlanıyor. Uygulama ile milyonlarca gereksiz kağıt israfının önüne geçildi.

Resmi yazışmaların tamamının ETS üzerinden yapıldığı Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü, 1 yıl içerisinde 15 bin 889 adet dosya, 12 bin 720 dosya eki, 711 bin 551 okullardan öğretmenlere tebliğ işlemi yapıldı.

Sistem üzerinden ayrıca 53 bin 473 adet sistem üzerinden mesaj gönderilirken, okullardan eklerle birlikte yaklaşık 30 bin dosya gönderildi.

Adıyaman’da hazırlanan yazılım 14 ilde kullanılıyor

Adıyaman’da hazırlanan yazılım 14 ilde kullanılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber