Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

Adıyaman’da Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ülke genelinde ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında,...

Adıyaman’da Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ülke genelinde ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, Adıyaman'da da öğrencilere kuru üzüm dağıtımı yapılmaya başlandı.

Öğrencilere kurumu üzüm dağıtımı yapmak üzere Esentepe TOKİ İlkokuluna giden Vali Mahmut Demirtaş, öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, proje kapsamında 25 gramlık paketlerde hazırlanan kuru üzümleri öğrencilere dağıtarak öğrencilere kuru üzüm faydalarını sordu ve kuru üzümleri aksatmadan tüketmelerini istedi.

Üzüm dağıtımı sırasında 2. sınıf öğrencisi İlayda Ekinci adlı kız öğrenci protokol üyelerine "Öğretmenim" adlı şiiri okudu.

Adıyaman'da 550 okulda 60 bin öğrenciye kuru üzüm dağıtılacağını söyleyen Vali Mahmut Demirtaş, "Kurum üzüm tüketimi sağlık açısından çok önem arz etmektedir. Hastalıklara karşı vücut direncini artırmakta ve çocukların gelişimine olumlu katkılar sağlamaktadır. Okullarımızda hafta da bir kez, ayda 4 defa öğrencilerimize kuru üzüm dağıtacağız. Burada amaç, öğrencilerde kuru üzüm tüketimini alışkanlık haline getirmektir" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra 25 gramlık paketlerde hazırlanan kuru üzümleri öğrencilere dağıttı.

Esentepe TOKİ İlkokulunda düzenlenen kuru üzüm dağıtım törenine Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Baro Başkanı Av. Hasan Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan ile Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Adıyaman’da Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

Adıyaman’da Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

Adıyaman’da Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber