Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Adıyaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı.Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında, valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay...

Adıyaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında, valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Vali Yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin,Yunus Emre Altıner, Onur Kökçü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kaymakamlar ile ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Toplantıda, seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, siyasi partilerin yapacakları propaganda çalışmaları, seçimle ilgili genel esaslar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun almış olduğu kararlar değerlendirildi.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin Adıyaman'da huzur ve güven içerisinde geçmesini diledi.

Demirtaş, milli iradenin hiç bir baskı altında kalmadan sandığa en şeffaf ve güvenli şekilde yansıması için her türlü güvenlik önlemini aldıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber