Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Mart 2021 - 14:38 Yorum: 0

Adıyaman’da uyuşturucuya geçit yok

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda bonzai ele geçirildi.

Adıyaman’da uyuşturucuya geçit yok

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda bonzai ele geçirildi. Olayda 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında U.G., isimli bir şahsın evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 15 paket halinde 31,51 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Bonzai maddesi muhafaza altına alınırken U.G., gözaltına alındı. Emniyette götürülen ve burada işlemleri tamamlanan şahıs daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber