Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ocak 2018 - 13:18 Yorum: 0

Adıyaman’dan Afrin’e askeri sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine Adıyaman'dan askeri...

Adıyaman’dan Afrin’e askeri sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine Adıyaman'dan askeri sevkiyat gerçekleşti.

Adıyaman İl Jandarma Komando Özel Hareket Tabur Komutanlığında görevli komandolar sabah saatlerinde Afrin'e doğru yola çıktı. Kent merkezinden geçerek Afrin'e doğru yola çıkan askerlere vatandaşlar selam vererek el salladı. "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganlarının atıldığı uğurlamada Valilik Kavşağında ellerinde Türk bayrakları olan Adıyaman Şehri Yaman Taraftarlar Grubu tarafından davullar çalındı.

Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanacağını söyleyen Adıyaman Şehri Yaman Taraftarlar Grubu Abdurrahman Aslan, "Öncelikle Afrin operasyonu için askerlerimize duacıyız. Allah yar ve yardımcıları olsun. Adıyaman'dan çıkan askerlerimiz için bizde Şehri Yaman taraftarlar gurubu olarak burada toplandık, kendilerine moral verdik. Allah yar ve yardımcıları olsun, operasyonda inşallah alnımızın akıyla, devletimizin de gücüyle inşallah bu operasyondan başarılı bir şekilde ayrılacağız. Her şey vatan için diyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber