Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Nisan 2014 - 21:23 Yorum: 0

Adıyaman'dan kısa kısa

ADIYAMAN (AA) - Kahta ilçesinde Kurumlararası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kahta Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen...

Adıyaman'dan kısa kısa

ADIYAMAN (AA) - Kahta ilçesinde Kurumlararası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kahta Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın başlama atışını Kaymakam Metin Esen yaptı. 

Esen, burada yaptığı konuşmada turnuvanın 2'sini düzenlediklerini anımsatarak turnuvaya katılan takım sayısının her yıl artacağını söyledi.

Turnuvayı ileriki yıllarda şampiyona alarak düzenlemeyi amaçladıklarını belirten Esen, "Her yıl artan katılım sayısı ile ilerdeki yıllarda büyük bir şampiyona olacak bir organizasyon olmasını ümit ediyorum. Şampiyonaya bu sene 12 takımımız müracaat etti. Dostluk içinde centilmen bir turnuva olmasını dileyerek turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve kurumlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvada takımların 3 grupta mücadele edeceği bildirildi.

-Üniversite öğrencileri Kahta'da konser verdi

Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korosu, Kahta Meslek Yüksekokulu ve Kahta Kaymakamlığı'nın katkılarıyla Kahta Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Prof. Kadir Karkın'ın yönettiği ve Yrd. Doç. Dr. Barış Toptaş'ın piyanosuyla eşlik ettiği koro, İngilizce, Türkçe şarkıları ile Adıyaman yöresi türkülerini seslendirdi.

Konserin sonunda Kaymakam Metin Esen, Prof. Kadir Karkın'a plaket takdim etti.

Konsere Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zafer Tel, kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber