Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Nisan 2014 - 12:28 Yorum: 0

Adıyaman'dan kısa kısa

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Bocce Ligi müsabakaları sona erdi.Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Bocce Ligi müsabakaları...

Adıyaman'dan kısa kısa

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da Bocce Ligi müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Bocce Ligi müsabakaları yapılan final maçlarıyla sona erdi.

Yapılan müsabakalar sonucunda, Erkekler kategorisinde Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi birinci, Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Yeni Nesil Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise birinciliği Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, ikinciliği Şenlik Gençlik ve Spor Kulübü, üçüncülüğü Çağdaş Spor Kulübü elde etti.

Final maçlarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, maçların sonunda şampiyon alan takımlara kupa ve madalyalarını verdi. Ödül töreninde konuşma yapan Bağcı, Bocce sporunu oynayanların sayısının her geçen gün artığını ve bu sporun bütün yaş gruplarında sevilerek oynandığını söyledi.

Bu yıl yapılan müsabakalara 540 lisanslı sporcunun katıldığını belirten Bağcı, "İlimizde yapılan bu yerel lig örnek bir lig. Bocce Bowling ve Dart branşlarında Türkiye çapında başarılı sporcuların yetişmesi için maddi manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Lig sonunda dereceye giren takımlarımız ilimizi Türkiye Şampiyonası müsabakalarında temsil edecekler. Şimdiden bu takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

- Gölbaşı'nda Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Gölbaşı'nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gözyaşı Geceleri Tiyatro Ekibi tarafından "Sevgi Padişahı" oyunu sahnelendi.

Tiyatro gösterisinde Hz. Muhammed'in hayatından kesitler sahnelenirken bazı izleyicilerin duygulandığı görüldü. Etkinlik semazenlerin gösterisiyle son buldu. 

Etkinliğe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan ve vatandaşlar katıldı.

 
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber