Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Adıyamanlı Atletizmciler Milli Takım Seçmelerine Katılacak

Türkiye Atletizm Federasyonunun 14 Mayıs 2016 tarihinde Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapacağı "Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmeleri" için Adıyamanlı...

Adıyamanlı Atletizmciler Milli Takım Seçmelerine Katılacak

Türkiye Atletizm Federasyonunun 14 Mayıs 2016 tarihinde Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapacağı "Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmeleri" için Adıyamanlı atletizmciler katılacak.

Gençler arasında atletizm sporunun büyük bir ilgi gördüğünü belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Kütahya'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine Adıyaman'dan 16 sporcu ve 1 antrenörün katılacağını söyledi.

Genç atletizm sporcularına başarılar dileyen Müdür Bağcı, sporcuların Adıyaman'a güzel haberlerle döneceklerine inandığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber