Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

Adıyamanlı bayan halterci Türkiye şampiyonu oldu

Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından 29 Eylül-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılan Gençler 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında...

Adıyamanlı bayan halterci Türkiye şampiyonu oldu

Halter Federasyonu Başkanlığı tarafından 29 Eylül-2 Ekim 2016 tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılan Gençler 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında Adıyamanlı bayan Halterci Gamzegül Kızıldağ Türkiye şampiyonu oldu.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman'da halter sporunda erkekler kadar bayan sporcuların da başarılı olduğunu söyledi.

Bağcı, "Zonguldak ilinde yapılan Gençler 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında 53 kilogramda yarışan Adıyamanlı bayan haltercimiz Gamzegül Kızıldağ Türkiye şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini eklemiş oldu. Halter sporuna başladığı günden buyana birçok madalya ve birincilik elde Gamzegül kızımızı gönülden kutluyorum. Kendisini halter sporuna teşvik eden ve özveri ile çalıştıran antrenör babası Ziya Kızıldağ'a da ayrıca teşekkür ederim. Artık sporda başarı sadece erkeklerin değil. Azimle çalışan genç kızlarımızın da elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Ben sporcumuzu ve onu yetiştiren babasını kutluyor başarılarının devamını diliyorum"diye konuştu.

Adıyamanlı bayan halterci Türkiye şampiyonu oldu

Adıyamanlı bayan halterci Türkiye şampiyonu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber