Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 29 Temmuz 2015 - 13:28 Yorum: 0

Adıyamanlı çift 12 yıl sonra mutluluğu Malatya'da buldu

12 yıl boyunca 7 kez gebe kalan Zeynep hanımın bebeklerı anne karnında çeşitli aylarda ölmesi üzerine tekrar doktor arayışlarına girdiler

Adıyamanlı çift 12 yıl sonra mutluluğu Malatya'da buldu

12 YIL SONRA ARADIKLARI MUTLULUĞU MALATYADA BULDULAR 12 YIL ÖNCE EVLENEN ZEYNEP&MEHMET ATA ÇİFTİ BEBEK SAHIBI OLABILMEK IÇIN BIRÇOK KEZ DOKTORLARA BAŞVURDU.

MALATYA GÜNCEL - 12 yıl boyunca 7 kez gebe kalan Zeynep hanımın bebeklerı anne karnında çeşitli aylarda ölmesi üzerine tekrar doktor arayışlarına girdiler.

Adıyamanda yaşayan aile Mayıs 2014 tarıhınde tavsıye üzerine Malatyada görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Übeyt AKÇİN ede son bır umut nıyetıyle başvurdu. Zeynep hanımın yapılan muayene ve testlerınde TROMBOFİLİ hastalığı tespit edılmesi uzerİne tedavı ve takibe alındı.9 ay süren hassas tedaviler sonucunda dün 3000 gr ağırlığında kız bebeklerı sağıklı bır şekılde dünyaya geldi.

Çift kızlarına ZELIHA adını verdiler. Konu ıle ılgılıaçıklama yapan ünlü Kadın Hastalıkları ve Doğum doktoru Op.Dr.AKÇİN tekrarlayan gebelik kayıplarında sık rastlanan nedenlerinden bırı olan TROMBOFILI hastalığının bölgemizde yaygın olduğunu bildirdi. Malatyamızda bu tür hastalıkların takıp ve tedavılerının başarılı bir şekılde yapılması sağlık turızm şehri Malatya'mıza bir puan daha kazandırmaktadır. Anne karnındakı bebek kayıplarında süreyı uzatmadan hastaların doktora başvurmaları mutlulugu erken yakalamanın yolu olacağını belirtti. Unutulmamalıdırkı HER ÇOCUK KABUL EDİLMİŞ BİR DUADIR diye Op.Dr.AKÇİN bu duanın kabul olmasına sebep oldukalrı içinde kendilerinin mutlu olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber