Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Adıyamanlı minikler basketbolu sevdi

Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen yaz spor okulları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren basketbol okulu, 7-14 yaş arası Adıyamanlı miniklerden...

Adıyamanlı minikler basketbolu sevdi

Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen yaz spor okulları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren basketbol okulu, 7-14 yaş arası Adıyamanlı miniklerden yoğun ilgi görüyor.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde her yıl yüzlerce öğrenciye eğitim veren basketbol okulu, bu yıl yaz spor okulları bünyesinde yine Adıyamanlı miniklerden büyük ilgi gördü.

Karapınar Mahallesi'nde bulunan Kapalı Spor Salonu'nda yılın her ayında Adıyamanlılara spor yapma imkanı sağlayan Adıyaman Belediyesi yaz spor okulları bünyesindeki basketbol kurslarına katılan 7-14 yaş aralığındaki 48 basketbol sever minik, Usame Tanrıverdi ve Burak Pektaş yönetiminde temel basketbol ve top kavrama eğitimleri ile eğitici oyunlar hakkında eğitimler aldılar.

Adıyaman'da basketbola merak salan yetenekli gençlerin önünü açmak için kapsamlı projeler hazırladıklarını dile getiren yetkililer, "Adıyaman'da birçok spor alanına meyli bulunan yetenekli gençler var. Bunlara sahip çıkmamız lazım. Adıyaman Belediyesi bünyesinde açtığımız kurslarla yılın her ayında bu çocuklarımıza destek oluyoruz. Ancak sadece bizim çabalarımızla bu çocukların gelişimi tam olarak sağlanamaz. Ailelerde spora yatkın olan çocuklarına sahip çıkmalı ve yeteneği olan branşa yönlendirmeli. Özellikle de fiziksel gelişime ciddi katkı sunan basketbol eğitimlerine çok önem verilmeli. Yıllarca sadece futbola özendirilen çocuklarımız gelişimleri açısından artık diğer branşlara da yönlendirilmeli. Adıyaman'da gelecek neslin sportif anlamda büyük başarılara imza atabilmesi için bu çok önemli. Biz, çocuklarımızdaki yeteneği gördükten sonra bu başarıların geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Adıyamanlı minikler basketbolu sevdi

Adıyamanlı minikler basketbolu sevdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber