Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ocak 2021 - 17:13 Yorum: 0

Adıyamanlı ressamın ilk kitabı çıktı

Adıyamanlı Ressam Erdal Bereket'in "Yüzüğün taşıyıcısı erolin" isimli ilk kitabı çıktı.

Adıyamanlı ressamın ilk kitabı çıktı

Adıyamanlı Ressam Erdal Bereket'in "Yüzüğün taşıyıcısı erolin" isimli ilk kitabı çıktı.

Uzun yıllardır kendisine ait atölyede ressamlık yapan Adıyamanlı Erdal Bereket'in kaleme aldığı "Yüzüğün taşıyıcısı erolin" kitabı da okuyucuları tarafından beğeni toplamaya başladı.

Kurduğu hayallerle kitap yazımına başladığını söyleyen Erdal Bereket, "Yıllardır resim sanatıyla uğraşıyorum. Küçüklüğümden bu yana bir kitap yazma hayalim vardı ve bu pandemi sürecini kendi lehime çevirerek kitap yazmaya başladım. Bu dünyaya ait olmayan bir mekanda iyiler ve kötülerin bir biriyle olan mücadelesini anlatan bir kitap. Ben herkesi kitabımda buluşmaya davet ediyorum. Bu kitabı ben yazdım ama eminim ki birileri bu kitabımın filmini de çekecektir. Filim olabilecek bir potansiyele sahip kitap" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber