Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ağustos 2020 - 15:08 Yorum: 0

Adli dengesi bozuk kadın 7 gündür her yerde aranıyor

Gaziantep'te ablasının yanında yaşayan yabancı uyruklu zihinsel engelli Ayla Lolaz 7 gün önce çıktığı evine bir daha dönmedi.

Adli dengesi bozuk kadın 7 gündür her yerde aranıyor

Gaziantep'te ablasının yanında yaşayan yabancı uyruklu zihinsel engelli Ayla Lolaz 7 gün önce çıktığı evine bir daha dönmedi. Polis ve abla Kadriye Lolaz tarafından her yerde aranan Alya Lolaz'ın bulunması için çalışmalar sürüyor.

Zihinsel engelli Alya Lolaz (50) geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde evden haber vermeden çıkarak kayıplara karıştı. Ailenin arama çalışmaları sonuç vermeyince durumu polise bildirdiler. Polisinde her yerde aradığı zihinsel engelli Alya Lolaz'ın ablası Kadriye Lolaz kardeşinin fotoğrafıyla sokak sokak gezerek aramalara destek veriyor.

Kardeşinin 50 yaşında zihinsel engelli olduğunu belirten Kadriye Lolaz, "Cuma günü saat 2 sıraları odada oturuyordu ben de işim bittikten sonra odaya gittim orada yoktu çevreyi aradık bulamadık. Bugün 7 gün oldu haber alınamadı yetkililere söyledik kız kardeşim engelli, bulan varsa gören varsa adresimize veya emniyete bildirsin" dedi.

Kardeşinin daha önce de kaybolduğunu ama kısa sürede ortaya çıktığını ifade eden Lolaz, başına kötü bir şey gelmesinden korkuyor.

Adli dengesi bozuk kadın 7 gündür her yerde aranıyor

Adli dengesi bozuk kadın 7 gündür her yerde aranıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber