Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Temmuz 2016 - 11:13 Yorum: 0

Adli Tıp Kurumu’nda FETÖ operasyonu

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na yürütülen FETÖ-PDY terör örgütü soruşturması kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda görev yapmış 29 şüpheli...

Adli Tıp Kurumu’nda FETÖ operasyonu

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na yürütülen FETÖ-PDY terör örgütü soruşturması kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda görev yapmış 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Güvenlik Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan 29 şüpheliden 18'i İstanbul'da yakalandı. Soruşturma kapsamında bulunan 2 şüpheli şahsın ise daha önceden gözaltına alındığı ve işlemlerinin sürdüğü tespit edilirken, bir diğer zanlı ise Malatya'da yakalandı. Ankara, İzmir, Tekirdağ, Konya ve Kahramanmaraş'ta gözaltına alınan diğer zanlıların da işlemlerinin bu illerde sürdüğü belirtildi.

Şüpheli şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital veriye, kitap, doküman ve belgelere incelenmek üzere el konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber