Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Adli yıl açılış töreni

Adli yıl açılışı dolayısıyla Tekirdağ Baro Başkanlığı tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi.

Adli yıl açılış töreni

Adli yıl açılışı dolayısıyla Tekirdağ Baro Başkanlığı tarafından çelenk sunma töreni düzenlendi.

Tekirdağ Valiliği önündeki alanda düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol ile çok sayıda avukat katıldı.

Törende, Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol tarafından Atatürk anıtına çelen sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Huriye Altay Erol yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmek istenen darbe girişimiyle ilgili, büyük bir felaketin eşiğinden dönüldüğünü söyledi. Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Akla ve hukuka aykırı, çağ dışı ve ahlaksız bir ihanetin, zararlarının toparlama zamanındayız. Bu adli yıl yaşananlardan ders almak, unutmamak, yanlışı yanlış ile düzeltme gafletine düşmeden, kısıtlanmamış savunmayı, adil adaleti gerçekleştirmek, yaşatmak, bu sayede, ümidi ve güveni hayata geçirmek zamanıdır."

Erol'un konuşmasının ardından tören sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber