Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Adliyeye sevk edilen 7 avukattan 5’i tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonları kapsamında Adana'da gözaltına alınan 7 avukattan 5'i tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen 7 avukattan 5’i tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonları kapsamında Adana'da gözaltına alınan 7 avukattan 5'i tutuklandı. 2 avukat da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emniyetteki sorgularının ardından gözaltındaki 3 gazeteci ile birlikte adliyeye sevk edilen avukatlardan Çağrı K, Muammer Y, Emin B, Mustafa K, Nazmi D tutuklanırken, Ahmet S. ve Mehmet A. da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gazetecilerden Salim B, Abdurrahim H, Osman P, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Köye yazarlığı yapan Mustafa Naim Y, ise emniyetteki ifadesinin ardından sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber