Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ekim 2016 - 08:28 Yorum: 0

Adliyeye sevk edilen ’Bylock’ kullanıcısı 63 kişiden 8’i tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde "Bylock" kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarından gözaltına...

Adliyeye sevk edilen ’Bylock’ kullanıcısı 63 kişiden 8’i tutuklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde "Bylock" kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarından gözaltına alınan ve geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 63 kişiden 8'i tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde "Bylock" kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarına yönelik operasyon yapılmış ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından gözaltında bulunan 63 kişi, dün geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen 63 kişiden Sıddık İ., Alparslan K., Turan B., Mithat E, Mehmet U., Salim G., Mustafa D. ve Habib S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber