Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2020 - 10:18 Yorum: 0

ADÜ Biyofizik Ana Bilim Dalı’nın 3. projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı'ndaki YÖK 100/2000 Nörofizyoloji programında doktora öğrencisi olan Simge...

ADÜ Biyofizik Ana Bilim Dalı’nın 3. projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı'ndaki YÖK 100/2000 Nörofizyoloji programında doktora öğrencisi olan Simge Ünay'ın yürütücü olduğu proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Doktora tez danışmanı Prof. Dr. Mehmet Dinçer Bilgin'in, danışman olarak katkı sağladığı "Sisplatin ile İndüklenmiş İn Vitro Periferik Nöropatide Kuersetin ve Düşük Seviyeli Lazer Tedavisinin Etkilerinin İncelenmesi" isimli TÜBİTAK-1002 projesi 45 bin lira bütçe ile desteklenecek. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber