Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

ADÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Seçim:

"Ana hedefimiz ulusal ve uluslararası düzeylerde etkin rol ve görev üstlenecek gazeteciler, uzmanlar, araştırmacılar, medya yöneticileri ve akademisyenler yetiştirmek"

ADÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Seçim:

AYDIN  (AA) - Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Özgür Seçim, geçen yıl 30 öğrenciyle öğrenime başlayan fakültenin, ulusal ve uluslararası düzeylerde etkin rol ve görev üstlenecek gazeteciler, uzmanlar, araştırmacılar, medya yöneticileri ve akademisyenler yetiştireceğini söyledi.

Çağın ilerisinde bir iletişim fakültesi olma yolunda hızla ilerlediklerini kaydeden Seçim, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nün bu yıl hazırlık sınıfı ile toplam 60 öğrencisinin bulunduğunu belirtti.

Seçim, teorik bilgiyi uygulamalarla desteklediklerini ifade ederek, "Bölümü başarıyla tamamlayan öğrenciler radyo, televizyon, sinema sektörlerinde görüntü yönetmeni, senarist, kurgucu, televizyon programcısı, sinema yazarı gibi sinema ve televizyon sektörünün değişik iş kollarında çalışma olanağı bulacak" dedi.

Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü'ne gelecek yıl 30 öğrenci alacaklarını dile getiren Seçim, "Ana hedefimiz yazılı, görsel ve işitsel medya ve yayıncılık sektörü başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeylerde etkin rol ve görev üstlenecek gazeteciler, uzmanlar, araştırmacılar, medya yöneticileri ve akademisyenler yetiştirmek" diye konuştu. 

Seçim, fakültede kapalı devre radyo yayını yapmak için hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber