Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 09:38 Yorum: 0

ADÜ, Kariyer ve Gelişim Zirvesi düzenliyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, "Kariyer ve Gelişim Zirvesi" düzenliyor.

ADÜ, Kariyer ve Gelişim Zirvesi düzenliyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, "Kariyer ve Gelişim Zirvesi" düzenliyor.

NTV Spikeri Erhan Ertürk, Borusan Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu ve Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Nili Bozatlı Bakır'ın katılımıyla gerçekleşecek "Kariyer ve Gelişim Zirvesi" 22 Ekim 2016 Cumartesi günü Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonunda gerçekleşecek.

Etkili İletişim, Kariyer Yönetimi, Liderlik, Beden Dili ve Girişimcilik eğitimlerinin verileceği etkinliğe, yüz binlerce takipçisinin kısa sürede ilgisini kazanan Sosyal Medya Fenomenleri Metin Saygın ile Ömer B.'nin de katılımıyla gerçekleşecek. Halka açık olarak organize edilen eğitimde katılım sağlayanlar için program sonunda ADÜ onaylı uluslararası geçerliliğe sahip 5 adet başarı sertifikası verilecek.

Kimler katılmalı?

Kariyer yapmak isteyen öğrenciler, gençler, üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, iş arama sürecinde olanlar ve iş değiştirme niyetinde olanların yanı sıra güzel ve etkili konuşmak isteyenler, işinde yükseltim planlamasına dahil olmak isteyen, ekiplerini daha başarılı yönetmek isteyen liderler, iş değiştirmek isteyen profesyoneller patronlar, yöneticiler ile sektöre dair bilgi edinmek isteyen kişiler bu programa katılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber