Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 12 Haziran 2019 - 13:18 Yorum: 0

ADÜ Öğretim Üyesine ‘Seçkin Hakem’ ödülü

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.

ADÜ Öğretim Üyesine ‘Seçkin Hakem’ ödülü

AYDIN (İHA) – Adnan Menderes Üniversitesi Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ethem Aktürk, Elsevier Dergilerine yapmış olduğu katkılardan dolayı "Seçkin Hakem" belgesi ile ödüllendirildi.

'Journal of Physics and Chemistry of Solids', "Applied Surface Science" ve "Computational Material Science" dergilerine yapmış olduğu önemli katkılarından dolayı "Outstanding Reviewers" olarak seçilen Prof. Dr. Aktürk yaptığı açıklamada; Elsevier'ın, dergilerine hakemlik yapan bilim insanlarından yüzde 10'luk üst dilime girenler arasından bu seçimi yaptığını ve hakemlere bir sonraki yıl belgelerini gönderdiğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber