Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri ve öğretim elemanları Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlenen yarışmalarda gösterdikleri...

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri ve öğretim elemanları Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde düzenlenen yarışmalarda gösterdikleri başarı, ülkemize ve ADÜ'ye büyük gurur yaşatıyor.

2016 yılı içerisinde düzenlenen ve ADÜ öğrencilerinin katıldığı yarışmaların hepsinden madalyalarla dönen öğrencilerimiz başarılarıyla göz doldururken öğrencilerimizi eğiten öğretim elemanlarımız da Avrupa'nın çeşitli kentlerinde düzenlenen ve düzenlenecek yarışmalara "Jüri Üyesi" olarak davet ediliyor.

Son dönemde Karacasu ve Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldıkları festival ve yarışmalarda harikalar yaratırken; Hırvatistan'ın Brac Adası'nda 7-11 Nisan 2016 tarihleri arasında 11.si düzenlenen Uluslararası Biser Mora Aşçılık Yarışmasına ise Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanımız Emrah Köksal Sezgin, ülkemizi ve ADÜ'yü temsilen jüri üyesi olarak davet edildi.

DİDİM MYO, EDİRNE'DEN 3 ALTIN, 1 GÜMÜŞ VE 12 BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

Didim MYO öğrencileri 7-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 1. Uluslararası Lezzet Şöleni Yemek Festivaline damga vurarak, Edirne'den 3 altın, 1 gümüş ve 12 bronz madalya ile döndü. Trakya Aşçılar Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen festivalde ADÜ öğrencileri Olcay Yücel, Safa Kuşgöz ve Kaan Arslan altın madalya alırken, Ayşenur Arslan gümüş madalya, Atakan Kaçak, Emirhan Adıyaman, Fatma Demirci, İrem Tuna, Ali Arabacı, Ali Türkmen, Müslüm Can, Muhammed İlhan, Nejdet Oğuz, Can Algan, Ata Koral ve Uğur Kamer bronz madalya almaya hak kazandı.

KARACASU MYO YÜKSELEN BAŞARI GRAFİĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri de katıldıkları her yarışmadan kupa ve madalyalarla dönerek ADÜ'ye büyük gurur yaşatıyor. ADÜ yönetiminden aldıkları destekle bu yıl ilk defa yarışmalara katılma şansı yakalayan Karacasu Memnune İnci MYO öğrencileri yükselen başarı grafiğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı, öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek başarılar için daha çok çalıştıklarını ifade etti. İlk olarak 13-16 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası Altın Kep Yemek Yarışmasına katılan öğrenciler burada bir gümüş madalya kazandı. Ardından 19 Mart 2016 tarihinde Fethiye'de düzenlenen Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'na katılan öğrenciler 7 gümüş madalya ile döndü. Son olarak 25-27 Nisan 2016 tarihlerinde Bursa'da gerçekleşen 2. Ulusal Gastronomi Festivali Altın Şefler Yemek Yarışması'nda 9 madalya ve 1 kupa alan öğrenciler Karacasu'ya büyük gurur yaşattı.

ÖĞRETİM ELEMANI EMRAH KÖKSAL SEZGİN'E BÜYÜK ONUR

Öte yandan Hırvatistan'ın Brac Adası'nda 7-11 Nisan 2016 tarihleri arasında 11.si düzenlenen Uluslararası Biser Mora Aşçılık Yarışmasına Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Emrah Köksal Sezgin, ülkemizi ve ADÜ'yü temsilen jüri üyesi olarak davet edildi. Düzenlenen organizasyon içerisinde Sezgin'e 2020 yılına kadar Hırvatistan Aşçılar Federasyonu Türkiye Elçiliği görevlendirilmesi resmi olarak takdim edildi. 23-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Romanya'nın Yaş Kenti'nde düzenlenen Uluslararası Moldavian's Culinary Cup Aşçılık Yarışmasına da jüri olarak davet edilen Sezgin, organizasyon kapsamında bölge lezzetlerimizden oluşan bir menünün de uygulamalı olarak eğitimini gerçekleştirerek, yarışmaya katılanlara Aydın ve Türk mutfağının lezzetlerini sundu.

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

ADÜ Turizm Bölümleri Başarılarıyla Büyük Gurur Yaşatıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber