Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

AEDAŞ’tan kesintisiz bayram müjdesi

Antalya dahil Isparta ve Burdur'da hizmet veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), kurban bayramı boyunca tüm planlı kesintileri iptal etti.

AEDAŞ’tan kesintisiz bayram müjdesi

Antalya dahil Isparta ve Burdur'da hizmet veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), kurban bayramı boyunca tüm planlı kesintileri iptal etti. AEDAŞ, bayramda enerji problemi yaşanmaması için 7/24 çalışan bir ekip te oluşturdu.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), 9 günlük Kurban Bayramı tatili döneminde enerji kesintisi yaşanmaması için özel önlemler alıyor. AEDAŞ, bölgede enerji kesintisi olmaması ve dağıtım sistemlerinde olası enerji kesintilerine anında müdahale edilmesi için Kurban Bayramı döneminde bakım ve yeni tesis çalışmalarına ait planlı kesintileri uygulamayacak.

AEDAŞ ayrıca şebeke operasyon birimleri ile arızalara anında müdahale etmek ve şebekede elektrik enerjisinin sürekliliğini sağlamak için vardiyalı ekipler ve sorumlular bulunduracak. SCADA kontrol merkezinden şebekedeki elektrik uzaktan izlenerek herhangi bir arıza durumunda gerekli müdahaleler anında gerçekleştirilecek.

Bayramda enerji kullanımı düşüyor

Bayram dönemlerinde sanayinin de tatilde olması nedeniyle enerji kullanımının genellikle azaldığını belirten AEDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit, "Antalya'da geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda günde ortalama 25 bin 500 MWh civarlarında bir tüketim gerçekleşirken, Temmuz ayının diğer günlerinde bu rakam ortalama 28 bin 150 MWh oldu. Yine de vatandaşlarımızın bayram döneminde hiçbir sorun yaşamaması için tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarımızı iptal ediyoruz" dedi.

Vatandaşların Kurban Bayramı boyunca sorunsuz bir şekilde elektrik kullanabilmeleri için Alo 186 Çağrı Merkezi'nin de faaliyette olacağını hatırlatan Murat Yiğit, AEDAŞ ekiplerinin vardiyalarla 7/24 hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber