Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

AFAD, Muradiye'de seminer verdi

VAN (AA) - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, "1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında Muradiye'de eğitim verdi.Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim veren...

AFAD, Muradiye'de seminer verdi

VAN (AA) - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, "1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında Muradiye'de eğitim verdi.

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim veren AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, Muradiye Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine afet bilinci eğitimleri verdi.

Depremin öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gereken önlemler ile tedbirler hakkında bilgilendirme yapan ekipler, daha sonra Muradiye Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda görsel destekle öğrencilere bilgi verdi.

Seminere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Taş, şube müdürleri, okul idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber