Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

AFAD yeni sezonu açıyor

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD), 2016-2017 sergi ve gösteri sezonunu 24 Eylül 2016 Cumartesi günü açıyor.

AFAD yeni sezonu açıyor

Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD), 2016-2017 sergi ve gösteri sezonunu 24 Eylül 2016 Cumartesi günü açıyor.

AFAD üyelerinin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül aldığı fotoğraflarından oluşan geleneksel hale gelen sergide, Cemil Güven, Mustafa Şahin, Emre Yengel, Mehmet Değirmencioğlu, Özcan Yücelt, Turan Yüce, Nihan Büyüksural, Pelin Atilla, İbrahim Yılmaz, Nevzat Öztürk, Alperen Akharman, Ayhan Şenbayrak, Osman Arsal, Birol Kıraç, Turgut Bağır, Selman Vefa Yıldırım, Talat Algan, Aslı Aktamış Kınalı, Halil Çelebi, Can M. Eren, Ümit Sayar ve Kamuran Pekçetin'in fotoğrafları yer alıyor.

AFAD Başkanı Tahsin Sezer, ülke genelindeki 150 fotoğraf derneği arasında, üye sayısıyla ve uluslararası düzeyi ile ilk üçe giren AFAD'ın, yeni sezonda; sergi, gösteri ve sanatsal oturumların yanında, temel fotoğraf eğitimi, ileri teknik eğitim ve proje atölyeleriyle yine dolu dolu bir sezon girdiğini söyledi. Sezer, "AFAD 37 yıl içinde yaklaşık 6 bin insana eğitim verdi. Bu süreçte sanat dünyasına katılan birçok arkadaşımız yetişti, bu geleneğimizi duraklamadan bundan sonrada devam ettireceğiz" dedi.

32 renkli ve siyah beyaz büyük boy fotoğrafın yer aldığı sergi, 24 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 18.30'da açılacak ve 15 gün süreyle gezilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber