Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Temmuz 2021 - 12:53 Yorum: 0

AFAD’tan farkındalık eğitimi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Hisarcık ilçesinde muhtar ve azalar ile Kaymakamlık bünyesinde görev yapan kurum personeline Afet Farkındalık...

AFAD’tan farkındalık eğitimi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce Hisarcık ilçesinde muhtar ve azalar ile Kaymakamlık bünyesinde görev yapan kurum personeline Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda verilen Afet Farkındalık Eğitiminde, katılımcılara, afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış hareketleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar detaylı bir şekilde ele alınırken, afetlerden zarar görmeden veya en az zararla kurtulabilmek için, alınacak tedbirlerin önemine vurgu yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber