Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Mayıs 2021 - 21:58 Yorum: 0

Afgan hükümeti ve Taliban temsilcileri Katar’da görüştü

Afganistan hükümeti ile Taliban temsilcileri, ülkedeki barış sürecini görüşmek üzere Katar'da bir araya geldi.

Afgan hükümeti ve Taliban temsilcileri Katar’da görüştü

Afganistan hükümeti ile Taliban temsilcileri, ülkedeki barış sürecini görüşmek üzere Katar'da bir araya geldi. Görüşmede, bayram sonrası yeni bir görüşme düzenlenmesi kararı alındı.

Afganistan hükümeti ile Taliban temsilcileri, Afganistan'da barış sürecini görüşmek üzere Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldi. Taliban Katar Ofisi Sözcüsü Mohammad Naeem, "Bugün ikindi saatlerinde Taliban Siyasi Yardımcısı Molla Birader Akhund'un katılımıyla Afgan müzakere heyeti arasında görüşme gerçekleştirildi" dedi.

Naeem ayrıca, Afganistan hükümeti ile Taliban temsilcilerinin bayram sonrasında bir görüşme daha gerçekleştireceğini belirterek, "Bugünkü görüşmede ülkenin cari durumu ve Afganlar arası müzakerelerin hızlandırılması konuşuldu. Her iki taraf da bayram sonrası bir görüşme daha düzenlenmesinde mutabık kaldı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber