Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Haziran 2021 - 16:28 Yorum: 0

Afrin’de PKK/YPG terör örgütü, sivilleri hedef aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Afrin'de terör örgütü PKK/YPG'nin 3 masum sivili katlederken 3 sivili de yaraladığı bildirilerek, "Sivilleri hedef...

Afrin’de PKK/YPG terör örgütü, sivilleri hedef aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Afrin'de terör örgütü PKK/YPG'nin 3 masum sivili katlederken 3 sivili de yaraladığı bildirilerek, "Sivilleri hedef alan PKK/YPG ile mücadelemiz sürecek" ifadesi kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından terör örgütü PKK/YPG'nin, Afrin'de masum sivilleri yönelik bombalı saldırılarına bir yenisini daha eklediği belirtilerek, "Bombalı bir aracı sivillerin kullandığı yolda patlatan teröristler 3 masum sivili katlederken 3 sivili de yaraladı. Sivilleri hedef alan PKK/YPG ile mücadelemiz sürecek" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber