Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Şubat 2018 - 19:08 Yorum: 0

Afrin’de teröristlere ait petrol rafinerisi vurularak imha edildi

HATAY (İHA) – Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak...

Afrin’de teröristlere ait petrol rafinerisi vurularak imha edildi

HATAY (İHA) – Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında belirlenen terör hedefleri bombalanmaya devam ediyor. Havadan ve sınır birliklerinden yapılan atışlarla Afrin'in Raco bölgesinde bulunan teröristlere ait bir petrol rafinerisi vuruldu. İmha edilen rafineriden yükselen duman gökyüzünü sardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber