Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Şubat 2018 - 18:33 Yorum: 0

Afrin’e giden komandolara sevgi gösterisi

Araban'da Suriye'nin Afrin bölgesindeki "Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için Adıyaman Jandarma Komando Özel Hareket (JÖH) Taburuna bağlı askerlerin sevkiyatı...

Afrin’e giden komandolara sevgi gösterisi

Araban'da Suriye'nin Afrin bölgesindeki "Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için Adıyaman Jandarma Komando Özel Hareket (JÖH) Taburuna bağlı askerlerin sevkiyatı sırasında ilçe halkı askerlere Türk bayraklı sevgi gösterisinde bulundu. Araban Kaymakamı Emin Bağlı komandolara Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı verdi. Araban Belediyesi de iki koç kurban kesti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Adıyaman Jandarma Komando Özel Hareket (JÖH) Taburundan gönderilen komandolar, Gaziantep'in Araban ilçesi merkezinden geçerek sınıra ilerleyişini sürdürdü. Güvenlik önlemleri altında sevk edilen komandoların konvoyunun ilerlediği güzergah üzerinde bulunan vatandaşlar Araban Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi organizesiyle Recep Tayyip Erdoğan Parkı önünde düzenlenen programda komandolara Türk bayraklı sevgi gösterisinde bulunarak dualarla uğurladı.

Araban Kaymakamı Emin Bağlı, komutana Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi. Kaymakam Bağlı komutana bayrağı verirken, "Size bu Kur'an-ı Kerim'i sizi zırh olarak koruması için veriyorum. Rabbim bu Türk bayrağını da Afrin'de şerefle dalgalandırsın inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla güzergah üzerinde bekleyen vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez', "Ya Allah bismillah Allahu ekber" sloganlarıyla, askere destek verdi.

Karşılama programına, Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, MHP Araban İlçe Başkanı İskender Gör, daire amirleri ve yaklaşık 6 bin civarında vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber