Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:58 Yorum: 0

Afşin Belediyesi’nden eğitime destek

Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde işbirliği protokolü imzaladı.

Afşin Belediyesi’nden eğitime destek

Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimde işbirliği protokolü imzaladı. Afşin Belediyesi özellikle deneme sınavlarında ilçe milli eğitim müdürlüğü'ne katkı sağlayacak.

Afşin İmam Hatip Ortaokulu'nda imzalanan protokolde konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesiyle TEOG sınavına girecek öğrencilerimize katkı sağlamak adına belediye olarak destek olmak istedik. Bu kapsamda Afşinli öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmalarını ve çok iyi yere gelmelerini arzu ediyoruz. Vatana, millete faydalı bireyler yetiştirme anlamında önemli sorumluluklar üstelenen eğitim alanına bizlerde katkı sağlamak istedik" dedi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, öğrencilerin eğitim geleceğinde büyük öneme sahip olan TEOG sınavına, deneme sınavlarıyla katkı sağlayan Afşin Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, belediye ile ilçe milli eğitim müdürlüğü arasında TEOG deneme sınavı protokolü imzalandı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, imzalanan protokolün ardından Afşin İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda öğrencilere, çevre bilinci aşılamak amacıyla belediye tarafından hazırlanan "Çevre ve Çocuk" isimli kitap hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber