Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Afşin Belediyesi'nin yeni logosu tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, bölgenin değerlerini ters lale içerisinde toplanan yeni logolarını tanıttı.Güven, belediye binasında yaptığı toplantıda,...

Afşin Belediyesi'nin yeni logosu tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, bölgenin değerlerini ters lale içerisinde toplanan yeni logolarını tanıttı.

Güven, belediye binasında yaptığı toplantıda, logonun titiz çalışmalar sonucu geniş bir heyetle seçildiğini söyledi.

Yeni logoda Afşin'in verimli topraklarını, su kaynaklarını ve kültür mirası olan Eshab-ı Kehfi, bölgeye has bir bitki olan ters lalelinin içerisinde işlediklerini dile getiren Güven, "Bereketi temsil eden renk olan turuncuyu, etnik köken olarak aynı kökten geldiğimiz Türki Cumhuriyetlerinin ortak rengi olan turkuaz rengini kullandık. Bu renk  aynı zamanda su kaynaklarımızı temsil ediyor. Yeşil rengimiz de Afşinimizin yeşil oluşunu temsil etmektedir. Afşin Belediyesi olarak bizim iddiamız zaten Afşin'i eskisi gibi yeşil kimliğine büründürmektir" diye konuştu.

Logoda hedeflerinin insanlarda kalıcı bir iz bırakmak olduğunu vurgulayan Güven, emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber