Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Afşin'de Kadın Merkezi açılacak

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçedeki bayanların rahatça spor ve sosyal faaliyetlerini yapabileceği bir kadın merkezinin açılacağını söyledi.Güven, Kredi...

Afşin'de Kadın Merkezi açılacak

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçedeki bayanların rahatça spor ve sosyal faaliyetlerini yapabileceği bir kadın merkezinin açılacağını söyledi.

Güven, Kredi ve Yurtlar Kurumu Afşin Kız Öğrenci Yurdundaki üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri"nde yaptığı konuşmada, belediye olarak öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

- 8 Mart'ta Kadın Merkezi açılacak

Afşin Belediyesi olarak Atatürk Parkı'nda bayanlara yönelik bir merkezin hizmete açılacağını dile getiren Güven, şunları kaydetti:

"Afşin yavaş yavaş ayaklarının üzerinde durmaya başladı. İnşallah içinde bulunduğumuz yılda büyük değişikliler olacağını sizlere söyleyebilirim. Belediye olarak Afşin'de hizmetlerimizi yaparken sosyal aktiflerimizi de aksatmadan yerine getireceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Afşin Belediyesi olarak Atatürk Parkı içerisinde sadece bayanlarımızın kullanabileceği bir kadın merkezinin açılışını yapacağız. Bu merkeze bütün bayan vatandaşlarımız rahatlıkla gelebilir, sporlarını yapabilir ve sosyal faaliyetlerini rahatlıkla yapabilecek."

Öğrencilere etkinlik için teşekkür eden Güven, konuşmaların ardından, sorularını yanıtladı.

Etkinliğe, Afşin Kız Yurdu Müdürü Ebru İnaner, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber