Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 12:43 Yorum: 0

Afşin'in sorunları ve çözümleri toplantısı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Belediyesi tarafından, ilçenin eylem planı ve proje hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri...

Afşin'in sorunları ve çözümleri toplantısı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Belediyesi tarafından, ilçenin eylem planı ve proje hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Kaymakam Fatih Aksoy, Hükümet Konağı konferans salonunda düzenlenen toplantıda, Afşin'in ana sorunlarını belirlemek ve bunların çözümü noktasında, birlikte bir sistem belirlemek için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

İlçenin sorunlarını belirleyerek çözüme ulaşması için hep beraber mücadele etmek istediklerini ifade eden Aksoy, "Ayrım, gayrım gözetmeden bir yere odaklanırsak bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Bizler Afşin'de ki sorunları bir kaç ana başlık altında toplayarak öncelikle çözülmesi gereken 65- 70 kadar sorunları tespit ettik. Bu sorunların hepsini birlikte istişare ederek ve bu sorunların çözümü için çalışırsak, yarınımız bugünden daha iyi olacak" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise tespit edilen sorunların bazıları için çalışmaların devam ettiğini, bunları daha da hızlandırmak gerektiğini belirtti.

Toplantının sorunların çözüme kavuşması noktasında faydalı olduğunun altını çizen Güven, Afşin'de sorunları bir anda bitirmek mümkün olmadığını ama sorun sayısını azaltarak devam edebileceklerini sözlerine ekledi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol, İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, kamu kurum amirleri, STK ve oda temsilcileri, merkez mahalle muhtarları ile belediyenin birim amirleri ile diğer ilgililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber