Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Nisan 2016 - 15:45 Yorum: 0

Afyonkarahisar Emniyetinin Acı Günü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan’ın (42) evinde geçirdiğ..

Afyonkarahisar Emniyetinin Acı Günü

AFYONKARAHİSAR (İHA) Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürü Şerif Çalışkan’ın (42) evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde yaşanan olayda, Cumhuriyet mahallesindeki evinde fenalaşan Çalışkan’a ilk müdahale ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapıldı. Çalışkan, daha sonra ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin verdiği bütün uğraşlara rağmen Serif Çalışkan’ın kurtarılamayarak hayatını kaybettiği kaydedildi.
20 yıllık emniyet mensubu olduğu öğrenilen Çalışkan’ın en son 4. sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Trafik Tescil Şube Müdürü olarak görev yaptığı aktarıldı. Evli ve 1 çocuk babası olan Çalışkan için yarın Afyonkahisar İl Emniyet Müdürlüğünde resmi cenaze töreni düzenleneceği aktarıldı.
Öte yandan Çalışkan’ın, cenazesinin memleketi olan Manisa’nın Akhisar ilçesine gönderilebileceği de belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber