Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Afyonkarahisar’a Şehit Ateşi Düştü (2)

Sabah saatlerinde Hakkari'de meydana gelen çatışmada şehit düşen 6 askerden birisi olan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Muhammed Arı, geride 10 yaşında...

Afyonkarahisar’a Şehit Ateşi Düştü (2)

Sabah saatlerinde Hakkari'de meydana gelen çatışmada şehit düşen 6 askerden birisi olan Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Muhammed Arı, geride 10 yaşında bir kız çocuğu bıraktı.

Afyonkarahisar'ın Bayat İlçe nüfusuna kayıtlı olan 12 yıllık asker Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Arı'nın vatani görevini yaptıktan sonra hiç ara vermeden Uzman Çavuşluk sınavını kazanarak askeriyede kaldığı, Kuzey Irak'ta birçok kez operasyonlarda görev aldığı belirtildi. Şehit Arı'nın yaklaşık 1 yıldır görev nedeniyle anne ve babasını göremediği, sadece telefonla görüştükleri öğrenildi.

Afyonkarahisar’a Şehit Ateşi Düştü (2)

Afyonkarahisar’a Şehit Ateşi Düştü (2)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber