Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da 35 öğretmen daha açığa alındı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Afyonkarahisar'da görev yapan 35 öğretmenin...

Afyonkarahisar’da 35 öğretmen daha açığa alındı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Afyonkarahisar'da görev yapan 35 öğretmenin açığa alındığı belirtildi.

Edinilen bilgilerde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde yürütülen soruşturma kapsamında dün akşam 2 bin 500 öğretmenin daha açığa alındığı kaydedilmişti. Soruşturma kapsamında Afyonkarahisar'da ise 35 öğretmenin FETÖ soruşturması kapsamında dün açığa alındığı ve görevden uzaklaştırıldığı ifade edildi. Açığa alınan öğretmenler arasında Okul Müdürü gibi yöneticilerin bulunmadığı da öğrenildi.

Öte yandan, açığa alınan 35 öğretmenin cep telefonlarından FETÖ terör örgütü tarafından kullanılan "ByLock" isimli mesajlaşma programına da rastlandığı öne sürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber