Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Afyonkarahisar'da "Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni"

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, iki malul gaziye devlet övünç madalyası verildi.Vali Hakan Yusuf Güner, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın gazisine,...

Afyonkarahisar'da 'Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, iki malul gaziye devlet övünç madalyası verildi.

Vali Hakan Yusuf Güner, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın gazisine, şehidine, şehidinin yakınına her zaman sahip çıkmasını bilmiş, bununla iftihar etmiş bir il olduğunu söyledi.

Şehit yakınları ve gazilere valiliğin kapılarının sınırsız ve sonsuz bir şekilde açık olduğunu dile getiren Güner, "Her zaman onların emrindeyiz" dedi.

Daha sonra 2012 yılında Şırnak'ta terör örgütüyle girilen silahlı çatışmada gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Avcı ile 1994'te yine Şırnak'ta vatani vazifesini yaparken bir mayının patlaması nedeniyle yaralanan Abdullah Şahin'e madalyaları Güner tarafından teslim edildi.

Törene, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Kenan Topçu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile gazilerin yakınları katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber